Nyomdákat zár be a Mediaworks

  • narancs.hu
  • 2022. június 14.

Belpol

A gazdasági helyzetre hivatkozva. 

Közleményt adott ki hétfő este a Mediaworks Hungary Zrt.: ebben elsimerik, hogy üzletileg nehéz helyzetbe kerültek, amit gazdasági körülményekkel magyaráznak. A vállalat megszorításként bezárja a nyomdáinak egy részét – vette észre a Media1.hu.

„Az infláció, az elszabadult papír- és energiaárak, valamint az ellátási láncok egyre növekvő problémái a Mediaworks-csoportot is nehéz gazdálkodási helyzetbe hozták. A kedvezőtlen gazdasági környezetben a Mediaworks arra kényszerül, hogy tovább optimalizálja működését. Ennek egyik lépéseként a társaság kihasználatlan nyomdai kapacitásait leépíti, és öt nyomdájából a két legkevésbé korszerűt – Veszprémben és Debrecenben – bezárja” – írja a Mediaworks közleményében. A vállalat jelezte, a tovább üzemelő három nyomdája révén szerződéses kötelezettségeit a jövőben is hiánytalanul teljesíti. 

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy a HírTv veszteségesen működött tavaly, valamint a Fidesz-közeli megyei lapoknál elbocsátási hullám kezdődött. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk