Rúdtáncklubot támogat Rogán Antal minisztériuma

  • narancs.hu
  • 2024. június 30.

Belpol

Vagy komoly hozzáadott értékkel bír a rúdtánc, vagy csak fontos szerződéseket írt alá annak idején a klub ügyvezetője.

Nyilvánossá tette a Miniszterelnöki Kabinetiroda az áprilisban és májusban kötött szerződéseket és az ebben az időszakban adott támogatásokat. Az még nem meglepő, hogy 3 millió forintot kap a kormányközeli Batthyány Lajos Alapítvány a működésére és szakmai programjaira, hiszen kapott ilyet tavaly is, és ki kapna támogatást, ha a Batthyány Alapítvány nem.

Mondjuk egy rúdtáncos klub: 4 millió forint támogatás jut ugyanis a Dollhouse Sportegyesület szakmai programjaira és működésére. A Magyar Hang korábbi cikke szerint a Dollhouse Sportegyesület 2023-ban is 4 millió forintot kapott a Miniszterelnöki Kabinetirodától. Az egyesületet 2023. március 27-én jegyezték be, és Rogán Antalék azóta nyújtanak nagylelkű támogatást a minisztérium költségvetéséből, írja a Telex.

A rúdtáncos klub ügyvezetője Zsumberáné Markó Ágnes, aki tíz éve több nyilvánosan elérhető szerződésben a Fidesz parlamenti frakciójának munkatársaként szerepelt. 2014 áprilisában Rogán Antal a Fidesz frakcióvezetőjeként rendelt imázs tanulmányt a StrategoPoliS Stratégiai elemző és kommunikációs tanácsadó Kft-től, a Fidesz-frakció nevében Zsumberákné Markó Ágnes volt az aláíró. Pár héttel később a Fidesz-frakció nevében már maga Zsumberákné kötött szerződést Huth Gergely cégével, a Pesti Srácok korábbi kiadójával, a Gerilla PresS Lapkiadó és Médiatanácsadó Kft.-vel.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk