Saját arcképével díszített nápolyis bödönökkel jótékonykodik a Nógrád megyei fideszes képviselő

  • narancs.hu
  • 2021. december 22.

Belpol

A karácsonyi ajándékot hivatalosan nem is ő adja, hanem a helyi roma vállalkozók. 

Olyan nápolyikat küldet karácsonyi adományként roma családoknak roma vállalkozókkal Balla Mihály fideszes Nógrád megyei országgyűlési képviselő, amelyek dobozán a saját arcképe szerepel – hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos független képviselő, de maga Balla is eldicsekedett már a dologgal a Facebook-oldalán. 

Arról van szó, hogy Balla posztja szerint nyugat-nógrádi roma vállalkozók visznek nápolyit roma családokhoz, a fideszes képviselőt pedig "a jótékonysági akció fővédnökének választották". Hadházy értelmezése szerint ez azt jelenti, hogy a nápolyit nem is ő adja ajándékba, a feje viszont ennek ellenére rákerült a nápolyis dobozokra, íme: 

Balla a posztjában még meg is köszönte az önkénteseknek a csomagolást és a kiszállítást. 

Hadházy azt is hozzáteszi, hogy a pénz az akcióra valóban a képviselőtől jön: "az ő kegyéből lehet ugyanis EU-s projekteket nyerni, aminek a nyereségéből igazán kampányolhatnak kicsit a 'vállalkozók' a képviselőnek".

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk