Soproni Tamás: Újabb szocialista képviselőről bizonyosodott be, hogy nem különb, mint a NER politikusai

  • narancs.hu
  • 2021. december 6.

Belpol

 Jogerős ítéletet hozott a Fővárosi Törvényszék Hatvani Csaba terézvárosi MSZP-elnök Andrássy úti ingatlanügyében.

Ismét jogerős ítéletet hozott a Fővárosi Törvényszék Hatvani Csaba terézvárosi MSZP-elnök Andrássy úti ingatlanmutyijának ügyében, megint a VI. kerületi önkormányzat javára döntöttek – jelentette be a Facebookon Soproni Tamás, a kerület polgármestere. Soproni szerint ha nem lépnek az ügyben, akkor 14 millió forintot bukna a kerület.

A Fővárosi Törvényszék jogerős ítéletében kimondta, hogy az Andrássy úti ingatlanpanamákban jogerősen elítélt MSZP-elnök, Hatvani Csaba és Bálint György, az MSZP önkormányzati képviselője és helyi alelnöke fedezetelvonó szerződést kötöttek. 

Soproni azt is sérelmezi, hogy állítása szerint Bálint György személyes bosszúhadjáratot indított ellene és a koalíció ellen, aminek része volt az is, hogy az MSZP a DK-val, Jobbikkal, LMP-vel, Párbeszéddel és Momentummal ellentétben nem szavazta meg a költségvetést, Bálint pedig a viselkedésével egyébként is akadályozza a képviselő-testület munkáját. Soproni arról is ír, hogy elmondása szerint az MSZP Terézváros Facebook-oldalán megjelenő gyalázkodó hirdetések mellett szórólapokon is lejárató kampányt indítottak ellene, valamint elszomorítónak tartja, hogy

az MSZP-frakció együtt szavaz a Fidesszel, ha azzal a koalíciót gyengíteni, a városvezetést támadni lehet.

Bálint György jogilag és erkölcsileg is többszörösen megbukott. Ez a példátlan viselkedés és a jogerős ítélet egyértelművé teszi, hogy Bálint Györgynek nincs helye az ellenzéki összefogásban, sem Terézváros vezetésében. - jelentette ki posztjában.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk