Szerdától kötelező a maszkviselés az OTP Bank fiókjaiban

  • narancs.hu
  • 2021. november 16.

Belpol

Elővigyázatosságból vezetik be az intézkedést.

November 17-től az ügyfeleknek kötelező lesz maszkot hordani az OTP Bank fiókjaiban – közölte a bank közleményében. A maszknak a szájat és az orrot is el kell takarnia, a hat évesnél fiatalabb gyerekeknek nem kötelező viselniük. Az OTP közlése szerint elővigyázatosságból vezetik be az intézkedést.

„A járvány erősödése miatt jelenleg folyamatosan szigorodnak az intézkedések, rendszeres a munkavállalók tesztelése, szigorodik a maszkhasználat és plexiüvegekkel, kézfertőtlenítővel, gyakoribb takarítással védekeznek a fiókokban és a központi irodaépületekben. Emellett a bank folyamatosan ösztönzi ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a biztonságosabb és gyorsabb online ügyintézést válasszák”.

Egyelőre a tömegközlekedésen és az egészségügyi intézményekben, vagy pl. a főváros által fentartott kulturális intézményekben, pl. mozikban színházakban kötelező a maszkhasználat. A kormány továbbra sem rendelte el zárt térben az általános maszkhasználatot. Egyes cégek, vállalatok saját hatáskörben hoznak erről intézkedést.

(OTP)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk