Szétosztotta az MKKP az ellenzéki kampányból megmaradt több százezer WC-papírt

  • narancs.hu
  • 2023. január 6.

Belpol

Óvodák, bölcsődék, tanodák, egyházak, iskolák és "titokban két rendőrőrs" is kapott a "kordokumentumból".

A 2022-es országgyűlési választásra készülő, a Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt vezette egyesült ellenzék a kampányban több százezer tekercs kormányellenes WC-papírt gyártatott. Hogy mégis mitől ellenzéki egy WC-papír? Orbán Viktor-idézetek voltak rajta. Igényelni a kitorolheted.hu oldalon lehetett, csakhogy míg ott azt írják, elfogyott, az igazság az, hogy óriási mennyiség állt egy raktárban – írja a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a közleményében. 

Ezt a honlapot az az Oraculum 2020 Kft. üzemelteti, ami az ellenzéki pártokhoz politikailag-gazdaságilag köthető EzALényeg nevű oldalt is, ez a Kitörölheted.hu Felhasználási feltételiből derült ki. Az Oraculum 2020. Kft. a választás előtt egyébként 1 milliárd forintot kapott a Korányi Dávidhoz köthető Action For Democracy alapítványtól – jegyzi meg a Telex. Ez az a külföldi alapítvány, amely Márki-Zay Péter mozgalmát is támogatta. "Hogy ebből a pénzből gyártották-e az altesti kampányeszközt is, azt nem tudjuk" – írják a kutyák.

A készletet a Kutya Pártnak maga a tulajdonos, egy meg nem nevezett magánszemély ajánlotta fel. A párt megjegyzése szerint 347 760 tekercset osztottak szét, melyek gyártása minimum 35 millió forint lehetett.

A készletből 90 ezer tekercset óvodák, bölcsődék, tanodák, egyházak, iskolák kaptak, és "titokban két rendőrőrs". Az MKKP azt írja, volt olyan kórház, ahová be kellett csempészniük az Orbán-ellenes WC-papírokat.

A maradék kampány WC-papírt, ami nem utolsó kordokumentum, szétosztották.

"Mára a kormányellenes budipapír tényleg elfogyott, és a legjobb helyekre került. A Kutyapárt kijavította az értelmetlen ellenzéki pénzégetés útján elkövetett hibát" – jegyezték meg.

Az, hogy mégis kinek a zseniális ötlete volt WC-papírt gyártani kampánycélból, ami, ahogy a történet mutatja, teljesen felesleges volt, rengeteg kidobott pénz, sajnos nem derült ki.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk