Szüret Nagydíj – Vejkey Imre

  • 2013. március 26.

Belpol

Ha elég mélyre evezünk magunkban, Jézus Krisztus visszafizeti a devizahitelünket, és elűzi a karvalytőkét. Már ha jól értjük a KDNP-s képviselő parlamenti felszólalását.

Szabadságharcunk közepette ezen küzdünk most is!

Felteszem a kérdést: mennyit ér a Magyar Nemzet szabadsága, ha formálisan ugyan megvan, de pénze, az már nincs hozzá, hogy ténylegesen élhessen is vele?

A tőke és a munkaerő szabad áramlásáról beszélnek, de ahhoz nem karvalytőke kell! Magyar honpolgáraink lelkeit pedig fel kell szabadítani attól, ami emészti, attól, amitől havi szinten rettegnek!

Ilyen helyzetben az ember gondolatai jórészt csak az adósság körül forognak, vagyis az úgymond szabad világban újra rabok lettünk! Ezért fontos a rezsicsökkentés, mert szabadságot ad!

És mind eközben, mi lesz a lelkünkkel?

A közelgő húsvét alkalmával csendesedjünk el, evezzünk mélyre magunkban, hallgassunk a lelkiismeretünkre, és érezzük mulasztásainkat!

Vegyük elő az evangéliumot és rájövünk, hogy Isten nem akarja lelki adósságainkat behajtani rajtunk, hanem azokat kifizetetlenül elengedi, ugyanis Jézus volt, aki kereszthalálával kifizette mindannyiunk adósságát.

 

Napirend előtti felszólalás, elhangzott a Magyar Országgyűlésben, 2013. március 25-én. A teljes szöveg a KDNP honlapján.

Figyelmébe ajánljuk