Távozik az ATV-től Somos András, aki élő adásban azt mondta, Kaleta nem pedofil

  • narancs.hu
  • 2024. február 21.

Belpol

Elmondása szerint visszaütött a kettős terhelés, amit ügyvédi munkája és televíziós szereplése együttesen okozott.

Somos András felfüggeszti televíziós tevékenységét, és távozik az ATV-tőljelentette be a műsorvezető a döntését a Facebook oldalán, nem sokkal azután, hogy munkáltatója fegyelmi eljárást indított ellene.

Mint arról lapunk is beszámolt, az ATV Szigorlat című műsorában Somos András Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnökével került vitába a pedofil bűncselekmények apropóján, amikoris

Somos azt állította, hogy Kaleta Gábor nem volt pedofil, ő "csak" "olyan képeket nézegetett, amelyeken kiskorúak szerepelnek". Márpedig ez Somos szerint "nem pedofil bűncselekmény".

Pedig az, és Kaletát valóban pedofília vádjával ítélték el. Ez nem vélemény, hanem tény.

Somos Facebook bejegyzésében magyarázatképp azt írta, hogy visszaütött a kettős terhelés, amit ügyvédi munkája és televíziós szereplése együttesen okozott. Emiatt súlyos hibát követett el. A mostani helyzetben nem terhelheti tovább az ATV-t jelenlétével.

Elnézést kért, és hozzátette, vitatható jogászi véleményként állította, hogy ami történt, nem pedofil bűncselekmény. De a kiskorúakról készített szexuális tartalmú felvételek készítését és tárolását elítéli.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk