Tiborcz kastélyában forgat Mészáros tévéje

  • narancs.hu
  • 2023. május 27.

Belpol

A TV2 a Nagy Ő elkészítésére kibérelte az ötcsillagos turai hotelt.

A Pest megye aszódi járásában lévő Turán, az ötcsillagos BOTANIQ Turai Kastélyban forgatja a TV2 a Nagy Ő című valóságshowt, amely arról szól, hogyan talál – vagy nem talál – párt magának Jákob Zoltán, a 39. leggazdagabb magyar – adta hírül a Blikk.

A Telex emlékeztet arra, milyen érdekes együttállás ez: a kastély Tiborcz Istváné, a miniszterejnök vejéé, a TV2 pedig Mészáros Lőrincé.

A televízió az egész hotelt kibérelte Jákob Zoltánnak, a versenyben induló nőknek és a stáb egy részének. 

A Blikk emlékeztet, korábban Tóth Dávid kajakos és Árpa Attila producer keresett így párt, félig-meddig a nyilvánosság előtt. Az akkori évadokat Óbarok községben, egy luxusbirtokon forgatták. Azt az ingatlant azonban árulják, 2,24 milliárd forintért, így új forgatási helyszínt kellett keresni. 

A turai kastélyról tudni lehet, hogy nemrég ott mulatott a kanadai popzenész, Justin Bieber, és ott házasodott a TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien.

A kastélyban forgatott jelenetek ősszel kerülnek adásba.

A hotelnek tizenkilenc szobája van. A legolcsóbb egy éjszakára 155 ezer forintba kerül, a legdrágább, az elnöki lakosztály – ahol most már a műsor főszereplője, Jábok Zoltán lakik – 1,7 millió forintba.

A leadkép Dr. Máriás festménye

 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk