"Tiborcz úr, önnel vagyunk, ne hagyja magát!" – ezt kapja Magyar Péter az utca emberétől

  • narancs.hu
  • 2024. február 21.

Belpol

A magyar választópolgárokkal ismerkedik.

Azért az az érzés megfizethetetlen, amikor odajönnek hozzám az utcán és azt mondják, hogy Tiborcz úr, önnel vagyunk, ne hagyja magát!

– úgy tűnik Varga Judit volt férje legfrissebb Facebook bejegyzése szerint elkezdett ismerkedni a magyar választópolgárokkal, és talán ő sem erre számított, de jól meglepték.

Az eddigi NER-es vélt vagy valós információ részletek közzététele vagy sokkal inkább az utalgatások után Magyar Péter most némi szórakoztató tartalommal jelentkezett.

Mindemellett Magyar azt is meglebegtette, hogy hamisított rendőri jelentések segítségével próbálhatják meg befeketíteni:

"Más: a sajtóból olyan információk jutottak el hozzám, hogy nem érte el a kívánt hatást a megafonos propagandisták 50 millió forint közpénzből folytatott lejárató cunamija, ezért már készülnek a hamisított rendőri jelentések, amelyekkel új lendületet vehet a figyelemelterelés.."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk