Magyar Péter: "Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket"

  • narancs.hu
  • 2024. február 20.

Belpol

Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak neki, de szerinte erre nincs szükség. Egyébként bízik benne, hogy a nyilvánosság ereje megvédi. 

"Sokan kérdezik, hogy tényleg nem félek-e.

Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet mellett. Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt"

írja Magyar Péter keddi legfrissebb Facebook posztjában. Szerinte

erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd".

Varga Judit volt férje azt írja, hogy tisztában van vele, hogy "jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni" ellene. Számít rá, hogy ellenlábasai el akarják lehetetleníteni az életét és minden módon megpróbálják majd lejáratni.

Magyar a posztban lényegében jelzi, hogy nincs egyedül, neves ügyvéd kollégái és jogász évfolyamtársai segítik, támogatják.

"Sokan kérdezik, miért kezdtem ezt el, mi a cél, hova szeretnék eljutni. Hiszek abban, hogy az igazság szabaddá tesz. Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött" – zárja posztját.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk