Tompos Márton fellép az illegális szemétlerakás ellen

  • narancs.hu
  • 2023. november 19.

Belpol

Egy államtitkár bátyja 28 ezer tonna abroncs-hulladékot hordott össze Zalában.

„Itt vagyunk Lentiben és hoztunk a polgármester úrnak egy kis ajándékot, aki nem akar mit kezdeni a Fidesz szemetével. Ugyanis egy államtitkár bátyja, Benkő Ádám 28 ezer tonna abroncshulladékot hordott a zajdai laktanyába illegálisan” – mondta élő bejelentkezésében Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese, miközben az illegális szemétből több gumit is elhelyezett  a polgármesteri hivatal előtt.

Szerinte aggasztó, hogy a fideszes vezetők mindig azt mondják, hogy nincs baj a környezetvédelemmel, csak sosem az ő kertjük végébe van lerakva az illegális szemét, vagy az akkuhulladék.

Ezek után Tompos továbbment Celldömölkre, ahol az elé a ház elé rakott le gumikat, ahova Benkő több cége is be van jelentve. A politikus másik videójában megszólalt egy nagykölkedi lakos is, akinek a hazától alig pár száz méterre van egy illegális szemétlerakat. A férfi elmondta: „Az elmúlt 3 évben több tízezer köbméter abroncsot raktak le a területre, mindenféle engedély nélkül. Pert indítottam a tevékenység ellen, de nem vezetett sikerre”.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk