Orbán véletlenül köztársasági elnök úrnak nevezte Novák Katalint

  • narancs.hu
  • 2023. november 18.

Belpol

A női nem nem igazán van a fókuszban.

Orbán Viktor szombattól a Fidesz régi és új elnöke, az eseményt megünnepelendő a Fidesz kongresszust hívott össze. 

Az esemény csúcspontja természetesen Orbán beszéde volt, ami azonban egy nem várt bakival indult, írja a hvg.hu, ugyanis véletlenül köztársasági elnök úrnak nevezte Novák Katalint:

Hogy mennyire vannak fókuszban a nők a csak férfiakból álló Orbán-kormányban, arról egy tegnapi hír tanúskodik: a miniszterelnök Nevelésügyi Kormánybizottságot állított fel – ám abban egyetlen női tag sincs.

A "Fidesz és a nők"-témaköréhez üdítő adalék egy tavaly nyáron készült videó, melyben a Fidesz-KDNP parlamenti képviselője, Vigh László női polgármesterekkel táncoltatta magát körbe. 2 perc 30 másodperctől érdemes igazán figyelni:

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk