Tükröt állított a fideszes honatyáknak Jámbor András a Karmelitánál

  • narancs.hu
  • 2023. május 29.

Belpol

Kérdés, bele tud-e nézni Orbán Viktor.

A Szikra Mozgalom tükröt állított a miniszterelnök hivatalánál hétfő délután. Jámbor András országgyűlési képviselő arról beszélt, egész éjszaka figyelik azt, hogy amikor eggel Orbán Viktor és a kormány tagjai megérkeznek a Karmelitához, találkozzanak a tükörképükkel.

„Holnap reggel a hatalmasok munkába menet bele tudnak-e nézni?! Szembe tudnak-e nézni azzal, amit tesznek: hogy a jelenlegi embertelen végrehajtási törvénnyel, és NER-rel összefonódott végrehajtási maffiával emberéleteket tesznek tönkre!” – írja Jámbor András a Facebookon.

A Párbeszéd-Zöldek frakciójához tartozó képviselő szerint nevezte a Schadl-Völner-ügy csak kirakatper, a nyomozást túl gyorsan lezárták, és nem adtak választ arra sem, ki a nyomozati anyagokban megjelenő Tóni, Barbara és Ádám, akik ugyanazokat a keresztneveket viselik, mint például Rogán Antal, kabinetfőnöke, Nagy Ádám és felesége, Rogán Barbara.

Jámbor azt is felemlítette, hogy Völner Pálhoz és Schadl Györgyhöz fűzödik az a törvény, ami szerint egy tárgyat az értékének egy százalékáért is el lehet árverezni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk