Ungár Péter 220-250 millióval szállt be Vitézy Dávid kampányába

  • narancs.hu
  • 2024. június 6.

Belpol

"Az egész fasza" – indokolta az LMP társelnöke, hogy miért támogatja a saját vagyonából Vitézyt.

220-250 millió forint értékű anyagi támogatást nyújtott Ungár Péter, az LMP társelnöke saját vagyonából Vitézy Dávid főpolgármesteri kampányához – ezt az LMP társelnöke, EP-listavezetője árulta el a Szélsőközép YouTube-csatornán futó, Vágatlanul című műsornak adott interjújában.

El fogunk számolnia ennek a részleteivel, de én vagyok a legnagyobb adományozója

– mondta Ungár, aki azért szállt be a kampányba, mert hisz benne. „Úgy gondolom, hogy sikeres lesz és jó állításokat fogalmaz meg. Az egész fasza” – tette hozzá.

Mint a 24.hu írja, a beszélgetés során Ungár Karácsony Gergely vádjaira reagálva elmondta: Vitézy túlságosan autonóm személyiség ahhoz, hogy a Fidesz jelöltje legyen. „Ezért vagyunk mi a jelölőszervezete, mert nálunk lehet autonóm személyiségnek lenni” – mondta Ungár, hozzátéve, hogy Vitézy programjában az LMP hozta a szociálpolitikai részt, miközben az olyan városfejlesztési vitákat, mint a Galvani híd és a Déli körvasút, „példás kulturáltsággal rendezték”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.