Unokája született Orbán Viktornak

  • narancs.hu
  • 2023. november 17.

Belpol

A fiú a Zsigmond Viktor nevet kapta.

Megszületett a miniszterelnök hatodik unokája, Orbán Viktor 29 éves lányának, Szokira-Orbán Sárának és a férjének, Szokira Tamásnak a gyermeke  – tudta meg a Blikk. A baba szerda délelőtt született Budapesten és a Zsigmond Viktor nevet kapta. A nagypapa már látogatást tett a kórházban.

Ez már a harmadik gyermeke a Szokira házaspárnak. Szokira Tamás Navracsics Tibor munkatársa volt, de kerüli a nyilvánosságot. 2017-ben vette feleségül Orbán Viktor második lányát.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.