Végrehajtókat küld a propagandamédiára Donáth Anna

  • narancs.hu
  • 2023. február 27.

Belpol

A négymillió forintos sérelemdíjat jótékony célra akarja fordítani.

„Végrehajtókat küldtem a propagandára, mert nem hajtották végre a bírósági ítéletet a kiszabott határidőn belül. El kellett volna tüntetniük az engem rágalmazó anyagaikat az oldalaikról, és bocsánatot is kellett volna kérniük a hazugságaikért” – közölte Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője, a párt arca azzal kapcsolatban, hogy egy általa hetekkel ezelőtt megnyert per következtében sem a TV2, sem az Origo és sem a Ripost nem teljesítette még a bíróság ítéletét.

A Momentum politikusa hozzáteszi, hogy összesen 4 millió forint sérelemdíjat is kell kapnia a propagandától, amelyet – a korábbi ígéretéhez hűen – jótékony célra fog fordítani.

 „Túlságosan elkényelmesedtek a rendszer kiszolgálói ebben az országban, és azt hiszik, hogy sérthetetlenek. A Momentum tesz azért, hogy ne érezzék biztonságban magukat azok, akik törvényt sértenek” – zárja posztját Donáth.

A momentumos politikusról több cikkben is valótlanul állították, hogy szexuálisan zaklatott egy lányt a Sziget Fesztivál után. Donáth később tételesen cáfolta a kormánymédia állításait. A bírósági ítélet kimondta, hogy a valótlan állításokat tartalmazó cikkeket el kell távolítani, a médiumoknak bocsánatkérő közleményt kell közzétenniük, a TV2 híradójában pedig be kell olvasni, hogy valótlanságot állítottak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk