Vitézy Dávid javára visszalépett a Jobbik főpolgármester-jelöltje

  • narancs.hu
  • 2024. április 19.

Belpol

Brenner Koloman szerint több programpontjuk is egyezik, ezért támogatja a közlekedési szakembert.

Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje az Indexnek nyilatkozva bejelentette, a mai nappal felfüggeszti főpolgármester-jelölti kampányát, támogatóit pedig arra kérte, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot támogassák. Brenner Koloman kifejtette:

„Vitézy Dávid személye és szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy a polgárok valódi problémáit meghallva, és nem a pártközpontokból diktált megoldásokkal álljon elő”.

A lap kérdésére, hogy visszalépése mögött van-e Jobbik–LMP-megállapodás is, leszögezte: „Ez Vitézy Dávidról és a programokról szól.” Szerinte több programpontjuk is egyezik, ezért támogatja Vitézy Dávidot, ugyanakkor az EP-választáson továbbra is mindenkit arra buzdítja az embereket, hogy Róna Péterre és a Jobbik – Konzervatívok listájára szavazzanak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk