Vona Gáborék feljelentést tesznek Magyar Péter interjúja után

  • narancs.hu
  • 2024. február 12.

Belpol

A legfrissebb kiábrándult fideszes Magyar Péter brutális túlárazásokról beszélt Rogán érdekköreinél.

Feljelentést tesz Vona Gábor nemrég alakult pártja, a Második Reformkor Magyar Péter Partizánnak adott interjúja után. A Jobbik egykori elnöke Magyar Diákhitel Központ élén töltött idejéből elmondott történet után fordul bírósághoz, illetve jelentkezik a még mindig ködös minőségben működő Intergrits Hatósághoz.

“Mérlegelve a napvilágot látott információkat, a Diákhitel Központ volt ügyvezetőjének állításai alapján – melyek szerint túlárazott szerződések, majd a szerződések alapján teljesítési igazolások aláírására kapott utasítást – a mai napon hivatali visszaélés és költségvetési csalás bűncselekmények elkövetésének alapos gyanúja miatt feljelentést teszünk, egyben az Integritás Hatósághoz fordulunk” – közölte Vona.

Mint ismert, a Varga Judit exférjeként ismert, több állami cégben is fontos pozíciót kapott Magyar előbb egy Facebook-posztban csekkolt ki a teljes NER-ből, miután Vargát a kegyelmi botrány részeként visszavonultatták a közélettől a Fideszben, majd interjúban több elég súlyos állítást is tett a Fidesz működéséről, kiemelve Rogán Antalt. Állítása szerint a cég élén kifejezetten Rogán kabinetfőnökétől, Nagy Ádámtól kapta azt a „tanácsot”, hogy írja alá a háromszorosan túlárazott szerződést Balásy Gyula kommunikációs trösztjével, és miután ezt nem tette meg eljött onnan. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ukrán menekültek Békés megyében: Már el tudjuk mondani magyarul

A Viharsarok közel 80 települése közül csaknem negyven városban és községben élnek ukránok. Többségében háborús menekültek, viszont a katonakorú férfiak teljesen hiányoznak. A Magyar Vöröskereszt térségi szervezete szerint 230-an élnek és dolgoznak Békésben, s már jó ideje a segélyszervezet székházában sajátítják el a magyar nyelvet.