Bántotta a feleségét, és fegyvert is találtak nála

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 24.

Bűn

Denis Buntić kézilabdázó horvát válogatott volt, és játszott a Pick Szegedben is.

Családon belüli erőszak gyanújával őrizetbe vette a rendőrség a bosznia-hercegovinai Ljubuškiban Denis Buntićot, a horvát kézilabda-válogatott és a Pick Szeged korábbi játékosát – írja a Szabad Magyar Szó.

Horvát lapértesülések szerint a 41 éves férfi bántotta a feleségét, emiatt tartóztatták le a rendőrök. Az eljárás közben azonban más bűncselekményre utaló bizonyíték is előkerült: Buntić házában ugyanis több lőfegyvert és hozzájuk való töltényeket találtak, pedig  nincs engedélye fegyvertartásra. 

Az őrizetbe vétel után elrendelték az előzetes letartóztatását, mert a bosnyák ügyészség szerint ha szabad lábon védekezhet, fennáll a lehetősége, hogy tanúkat próbál befolyásolni, illetve „megismétli a törvényellenes cselekedetet”.

Denis Buntić Horvátországgal olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes volt. 2016-tól játszott Szegeden, ám 2017 decemberében közös megegyezéssel szerződést bontottak. A szegedi csapat akkori vezetőedzője, Juan Carlos Pastor azt mondta Buntićról, hogy nem tudott beilleszkedni a csapatba, és ő nem is akar vele együtt dolgozni – emlékeztet a 24.hu.

A címlapképen Denis Buntic, a Pick Szeged játékosa és a veszprémi Nagy László látható a férfi kézilabda NB I-ben játszott Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged mérkőzésen a Veszprém Arénában 2017. március 18-án. Fotó: Bodnár Boglárka/MTI

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk