Debreceni koronavírus-tesztpontból loptak el pénzt

  • narancs.hu
  • 2021. október 31.

Bűn

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen szereplő férfit, jelentkezzen. 

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettessel szemben lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt – írja a police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2021. október 30-án 21 óra 30 perc körüli időben a Debrecen, Péterfia utca 18. szám alatti Debrecen Pláza bejáratánál telepített ideiglenes COVID mintavételi pont konténerébe behatolt, majd onnan eltulajdonított egy lemezkazettát a benne lévő készpénzzel.

 
Az elkövető
police.hu
 

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Hóhelyzet van

  • narancs.hu
Csütörtök éjfélig az ország középső részén 5-15 cm-es vizes, tapadó hóréteg alakulhat ki. Tömegközlekedők, home office-osok előnyben.