Felrúgott egy gyereket egy csoportvezető a szolnoki kalandparkban

  • narancs.hu
  • 2024. július 16.

Bűn

Az esetről videó is készült, az üzemeltető feljelentést tett.

Megrázó videót posztolt ki a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalára. A felvétel – amit a Telex szúrt ki – a város által üzemeltetett Szolnoki Kalandparkban készült.

A kezdőképen egy csapat sisakos gyerek látható, ahogy az árnyékban várakoznak. Nem sokkal később egy férfi (a csoport egyik felügyelője) a karjánál fogva megragadja az egyik gyereket, néhány méterrel odébb ráncigálja, és

akkora erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az lefejeli a földet, és a felvétel végéig fekve marad.

Bejegyzésében a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. azt írja, szívesen látnak mindenkit, de azt nem gondolták volna, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennük. „A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük!” Mint hozzátették, az ügyben rendőrségi feljelentést tettek.

A régió leglátogatotabb kalandparkjába sokfelől érkeznek csoportok. A kalandparkot azért hoztuk létre, hogy a gyerekek jól érezzék ott magukat. Szívesen látunk mindenkit, azt azonban nem gondoltuk, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennünk. A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük! A rendőrségi feljelentést megtettük. Felkavaró képsorok következnek.

Posted by Szolnoki Városüzemeltetési Kft on Tuesday, July 16, 2024

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk