Kétszer is a levegőbe lőtt egy szlovák férfi Keszthelyen

  • narancs.hu
  • 2022. november 28.

Bűn

A rendőrök őrizetbe vették, több bűncselekmény miatt is felelnie kell.

Szombat éjszaka egy keszthelyi strand parkolójában több személy jelenlétében adott le két lövést a levegőbe egy 35 éves szlovák férfi – írja a Police.hu. A férfi egy személygépkocsival elhajtott a helyszínről, de a rendőrök a Bécsi kapu utcánál található kereszteződésben elfogták.

A ruházatátvizsgálás során az intézkedő rendőrök egy maroklőfegyvert és a hozzá tartozó tárban öt darab 9 milliméteres éles lőszert találtak. A férfivel szemben felmerült az ittasság gyanúja is, amit az alkalmazott alkoholszonda igazolt.

A keszthelyi rendőrök a férfit előállították, majd felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(Címlapképünk forrása: Police.hu)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk