Kisgyerek megcsonkított, összeégett holttestét találták meg Aradon

  • narancs.hu
  • 2021. október 31.

Bűn

Az áldozatot egy temető közelében fedezték fel, a rendőrség keresi a gyilkosát.

Megcsonkított gyermekholttestre bukkantak szombaton Aradon. A felfedezést szombaton este egy kutyáját sétáltató helybeli tette a Buzsák nevű városnegyedben, egy temető közelében. Először csak egy összeégett emberi lábfejet talált, a közelében pedig égett tárgyakat. – írja a Főtér kolozsvári hírportál.

A helyszínre érkező rendőröknek a Maszol értesülései szerint még nem sikerült megállapítaniuk az elhunyt gyermek életkorát és nemét, de az egyértelmű, hogy nem egy újszülöttről van szó.

Az áldozatot az aradi Buzsák városnegyedben, egy temető közelében találták meg. A rendőrség gyilkosság gyanújával indított nyomozást az ügyben. Mint a Főtér hozzáteszi, Aradon a közelmúltban is történt egy súlyos bűncselekmény: május végén egy helyi vállalkozót az autójába rejtett robbanószerrel gyilkoltak meg.

 

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!