Kiürítettek egy lakóházat Pécsen, mert egy nő robbantással fenyegetőzött

  • narancs.hu
  • 2023. október 23.

Bűn

A TEK lépett közbe, a nő ellen eljárás indult. 

Kiürítettek Pécsen egy lakóházat, mert egy nő robbantással fenyegetőzött – írja a rendőrség

A rendőrségre 2023. október 22-én 17 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a József Attila út egyik lakóházában egy nő a lakás felrobbantásával fenyegetőzik.

A gázszolgáltató munkatársai a házban elzárták a gázt, ezzel megakadályozva azt, hogy robbanás következzen be. A házat a rendőrök kiürítették, majd a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével bejutottak a lakásba.

 
Drónnal készült felvétel: panelházak a pécsi Aidinger János utcában 2023. augusztus 17-én. Képünk illusztráció. 
Fotó: MTI/Vasvári Tamás
 

A fenyegető nőt intézkedés alá vonták, majd a mentő kórházba vitte. Ellene közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indult eljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A Fehér Házban tett látogatást a román elnök

  • Narancs.hu/MTI

Románia NATO-tagságának két évtizedét és a katonai szervezet működéséhez nyújtott hozzájárulását méltatta Joe Biden amerikai elnök kedden, amikor a Fehér Házban fogadta Klaus Johannis román elnököt.