Leszúrta feleségét egy 22 éves jászladányi férfi

  • narancs.hu
  • 2021. december 31.

Bűn

A kést később megpróbálta megsemmisíteni. 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves jászladányi férfi 2021. december 30-án a délelőtti órákban – előzetes szóváltást követően – több késszúrással megölte feleségét, majd az elkövetés eszközét megpróbálta megsemmisíteni – írja a police.hu.

Már tegnap beszámoltak róla, hogy bűncselekmény áldozata lett egy fiatal nő Jászladányban. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság később elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és a mai napon előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.