Letartóztatták az angyalföldi gyilkost

  • narancs.hu
  • 2023. július 21.

Bűn

A 35 éves T. Róbert esetében fennáll a szökés veszélye.

Elrendelte az angyalföldi emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását egy hónapra a Budai Központi Kerületi Bíróság – közölte a Fővárosi Törvényszék pénteken. A döntést azzal indokolták, hogy tartani lehet a gyanúsított elszökésétől vagy elrejtőzésétől, hiszen a 35 éves férfi személyes körülményei rendezetlenek. Se rendszeres jövedelme nincs – ismerősöktől kapott kölcsönökből él – jelentős hiteltartozása van, évek óta nem az állandó lakhelyén él, és valószínűleg azt az albérletet is felmondta, ahol nemrég megölte barátnőjét.

Múlt csütörtökön éjjel találtak holtan egy fiatal nőt Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban. A BRFK emberölés miatt rendelt el nyomozást, az akkor még feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki. A hajtóvadászat napokig tartott, végül öt nap után, kedden jelentették be, hogy elfogták a 35 éves T. Róbertet Budapest III. kerületében. A férfi a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség iratkezelési osztályán dolgozott. A gyilkosság után ismerősei a rendőröknek csendes típusként írták le, aki azonban birtokolni akarta a barátnőit.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk