Magyarországon ásták el a felvidéki magyar vállalkozó holttestét

  • narancs.hu
  • 2023. május 21.

Bűn

A férfi még május elején tűnt el, kiégett Audiját Pápa környékén találták meg.

Kegyetlen gyilkosság felderítésén dolgozik együtt a magyar és a szlovák hatóság, írja Blikk. Három férfi brutálisan összevert egy felvidéki magyar vállalkozót Szlovákiában, majd megcsonkított holttestét Magyarországon ásták el.

Szűcs Tibor május elején tűnt el, miután Komáromfüssbe ment, hogy bérleti díjat hajtson be. Onnan azonban nem tért haza, írta meg a szlovák Startitup portál. Az Index cikke szerint a három támadó betörte a férfi koponyáját, aztán a holttestének maradványait Magyarországra hozták, és elásták. Az üzletember fekete Audi Q7-esét Pápa környékén találták meg, teljesen kiégve.

A gyilkosság gyanúsítottjai közül kettőt már elfogott a szlovák és a magyar rendőrség, de egy személyt továbbra is keresnek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk