Megint száguldoztak az Árpád hídon: volt, aki 131 km/h-val, míg más 149 km/h-val hajtott

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 1.

Bűn

 242 járműnél mértek sebességtúllépést.

Ezen a hétvégén is ellenőrzést tartott a rendőrség az Árpád hídon, és összesen 242 járműnél mértek sebességtúllépést.

A két legnagyobb sebességgel közlekedő autós 131 km/óra és 149 km/órával hajtott.

Az Árpád hídon személyautóval továbbra is maximum 70-nel lehet menni.

A police.hu-n azt írták, a rendőrök "az illegális gyorsulási versenyek, a balesetek megelőzése és az extrém sebességtúllépések szankcionálása céljából tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést". Hozzátették, hogy a továbbiakban is rendszeresen lehet számítani hasonló ellenőrzésekre.

Előző hétvégén is volt hasonló akciója a hatóságnak, akkor több mint száz autó lépte túl a sebességkorlátot, míg a rekordot két autó produkált, egy Mercedes 171 km/h-val, míg egy BMW 158 km/h-val haladt az Árpád hídon. 

Mint ismert, július elején gyorshajtás és három autó versenyzése okozott balesetet az Árpád hídon, amikor meghalt egy a járdán, a szalagkorlát mögött, szabályosan közlekedő 26 éves biciklis. A balesetet okozó Mercedes sofőrjét őrizetbe vették és letartóztatták.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk