Telex: Még gyanúsítottja sincs az egy évvel ezelőtti budapesti házomlásnak

  • narancs.hu
  • 2023. június 28.

Bűn

November óta nyolc új tanút hallgatott ki a BRFK.

Továbbra sincs gyanúsított a tavaly nyáron történt Jókai utcai házomlás ügyében, pedig már több mint egy éve tart a nyomozás – írja a Telex. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az újság kérdésére adott válaszában közölte, hogy eddig 49 tanút hallgattak meg, viszont gyanúsított kihallgatás nem történt az ügyben, amiben foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt nyomoznak.

Ezek alapján nem sokat haladt az eltelt egy év alatt a nyomozás, hiszen az újság arra is emlékeztetett, hogy novemberben is lefutottak egy ilyen kört, akkor 41 még csak tanút hallgattak meg.

Tavaly június 27-én leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utca 1. szám alatt található ház párkányfala. A balesetben négyen megsérültek, hárman könnyebben, az Operettszínház egyik táncművésze viszont életveszélyesen: súlyos gerinc-, koponya- és belső sérüléseket szenvedett, műteni is kellett. A leomló törmeléktől több parkoló jármű összetört.

A baleset ellenére az építkezés folytatódhatott, elkészült a tetőszerkezet, és már elkezdték árulni a ráépítéssel kialakított lakásokat százmilliókért.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk