Tétlenül nézték a biztonsági őrök, ahogy verekedés tört ki a Dagály fürdőben

  • narancs.hu
  • 2020.08.23 19:20

Bűn

Csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

Nem avatkoztak be a biztonsági őrök, amikor verekedés tört ki a Dagály fürdőben szombaton délután – számolt be az RTL Klub Híradója.

A csatorna beszámolója szerint egy vendég azt tette szóvá egy úszómesternek és egy biztonságinak, hogy egy ittas férfi zavarja a strandolókat, mire az ittas férfi kötekedni kezdett velük, és ököllel megütötte a férfi barátnőjét.

Erre többen is odasereglettek, dulakodás kezdődött, a panaszt tevő férfi testvérének eltört az orra és az arccsontja is. Elmondása szerint bár a helyszínen 3-4 biztonsági is jelen volt, nem avatkoztak be, a verekedés után pedig hagyták elmenni a kötekedő társaságot a helyszínről.

A csatornának nyilatkozó férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett és fejlelentést tett a rendőrségen. A rendőrség azt közölte, hogy csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz. A strand nem válaszolt a csatorna megkeresésére.

Neked ajánljuk

"Orbán rendszere radikálisan ellenségelvű és megosztó"

  • Farkas Zsolt

"Az orbánizmus lényege az orbánizmus: vagy Orbán Viktor és jogállampárti magánhadserege, a Fidesz katonája vagy, zsoldosa, önkéntese, fanatikusa, szolgálója, kliense, rajongója (mintegy 2,5 millió szavazó Mo.-n), vagy ellensége, ellenzője, kritikusa, utálója, megvetője, vádlója vagy (legalább dupla annyi szavazóképes ember Mo.-n)."