Tömegverekedés és lövöldözés volt péntek éjjel Hatvanban

  • narancs.hu
  • 2023. október 16.

Bűn

A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást.

Brutális tömegverekedés és lövöldözés volt pénteken késő este Hatvanban. A 24.hu értesülései szerint két, botokkal és különböző fegyverekkel felfegyverkezett rivális család esett egymásnak este fél tizenegykor a település egyik utcájában.

A portál úgy tudja, hogy a balhé során több személy is könnyű sérüléseket szenvedett, a birtokunkba jutott felvételen pedig jól látszik és hallatszik, hogy több jármű is érkezik a település egyik házához, ahol az autóból kiugráló alakok összecsapnak a másik banda tagjaival, majd gyakorlatilag megostromolják az épületet.

A felvételen az is jól hallatszik, hogy valaki folyamatosan arra buzdítja a társait, hogy lőjenek le valakit.

Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az esettel kapcsolatos a lap megkeresésére közölte, hogy a Hatvani Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.