A Duna House ingatlanosa lett László Balázs, aki volt már nyilas és Identitasz-vezető is

  • narancs.hu
  • 2019. május 23.

Fekete Lyuk

Hogy kicsoda az a snájdig, megnyerő fiatalember, aki a Duna House Facebook-videójában arról beszél igen meggyőzően, miért is lett a cég kötelékében ingatlanos?

Idézzük egy korábbi cikkünket, amiből fény derül a lelkesítő bemutatkozó videóból valamiért kimaradt részletekre:

"...ezúttal olyanok tartanak a politika felé, akik még a középre húzó, néppártosodás előtti Jobbiknak is vállalhatatlanok voltak. László Balázs, az Identitesz vezetője – aki politológiából BA-hallgató a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen – néhány éve a Pax Hungarica nevű szálasista, nyilas szervezetben kezdte egyenruhásként, de területi vezető is volt a Magyar Nemzeti Arcvonalból (MNA) kivált szervezetben."

Lászlóról legutóbb akkor lehetett olvasni, amikor kiderült;csalódottan otthagyta a MI Hazánk Mozgalom ifjúsági tagozatát. Mint köztudott, az utóbbi nem egy ingatlanos cég, hanem Toroczkai László pártja.

Frissítés: A videót azóta eltávolították a Duna House Facebook-oldaláról.

A 80-100 milliót is elérheti a Mi Hazánk kampányköltése, de fogalmunk sincs, honnan jön a pénz

Ki hiszi el, hogy párttagok fizetnek? Vagy a Fidesz? Esetleg az oroszok? A Toroczkai-féle Mi Hazánk elmúlt egy évével foglalkozunk a frissen megjelenő Magyar Narancsban, ennek keretében próbáltunk minél többet megtudni a mozgalom/párt anyagi helyzetéről - ami nem volt könnyű vállalkozás. A Mi Hazánk ugyanis nem válaszolt a Narancs által feltett kérdésekre a pénzügyeket illetően.

Figyelmébe ajánljuk