A Fidesz alelnöke a kamerába mondta, hogy azért fizetünk rekordmagas áfát, mert a kormány így védi meg a magyarok érdekeit

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 30., 08:45
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Igen, Németh Szilárd volt az.

A Fidesz alelnöke péntek este az ATV Egyenes beszéd című műsorában durrogtatta a kormány menekültellenes propagandaüzeneteinek lebutított változatát. Kommentálta Navracsics Tibor uniós biztos azon pénteki kijelentéseit is, miszerint nincs is olyan, hogy Soros-terv, ez az egész csak a választási kampány része. Németh Szilárdnak párttársa megnyilvánulásáról az jutott eszébe, hogy szerinte Navracsics nem abban a világban él, amelyben ők, Brüsszelből másként látszik a magyar valóság. A Fidesz alelnöke végül azt üzente Navracsicsnak, hogy jöjjön el Magyarországra, és nézze meg, hogy mi megy itt, majd meghívta egy sétára, és a határ mellett együtt vizsgálhatják meg az ottani állapotokat.

Azért azt megnéznénk, amint a rezsi- és az uniós biztos együtt megfejtik a „Soros-terv” részleteit abból, hogy a határzár túloldalán – jó esetben – látnak néhány lézengő menekültet, de a 17 perces tömény migránsozás, sorosozás és hazudozás közben Németh Szilárdnak nem a Navracsicsnak címzett mondatai voltak a leghajmeresztőbbek. Amikor a politikus arról próbálta győzködni a műsorvezetőt és a nézőket, hogy az EU a magyar embereken verné le a menekültek betelepítésének költségeit – bár ilyenről szó sincs –, vagyis adót emeltetnének, kibökte: nincs semmi gond azzal, hogy nálunk 27 százalékos az áfa, mert ebből tették rendbe az államháztartást, és ez „a magyar emberek érdekeit szolgálta”. A kérdésre, hogy ez miként is szolgálta az emberek érdekeit, így reagált Németh Szilárd:

„Az a magyar államhoz megy be. Igen? Oké.”

Tehát, ha eddig még nem jöttünk volna rá: az unió legmagasabb általános forgalmiadó-kulcsa azért is jó nekünk, mert az államnak fizetjük. Köszönjük.

Orbán ezt nem köszöni meg: Navracsics mondja ki, hogy nincsen semmiféle Soros-terv

Szerinte kampányfogás a sorosozás. Navracsics Tibort, az Orbán-kormány korábbi külügyminiszterét, a három éve az Európai Bizottságba száműzött fideszes politikust kérdezte a Hír Tv arról, hogy téma-e a bizottságban Soros György. A válasz: nem, egyáltalán nem téma. És persze az sem igaz, amit a kormány állít, vagyis hogy a bizottság hajtana végre valamiféle „Soros-tervet”.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 30., 08:45
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  Eeyore2
  2017. szeptember 30., szombat 21:54
  Ideje, hogy valaki szegény fideszesek érdekeit is védeni kezdje, mondjuk teljes családi vagyonelkobzással.
 2. 5
  tiszapolgári
  2017. szeptember 30., szombat 15:55
  nem szabad
 3. 4
  tiszapolgári
  2017. szeptember 30., szombat 15:54
  Ha Navracsics elfogadná az invitálást, akkor utána illik visszahívnia Némethet Brüsszelbe, és ezt nem árt megfontolni, egy ilyen vadbarmot nem szavad csak úgy rászabadítani egy európai városra.
 4. 3
  harcolj
  2017. szeptember 30., szombat 15:09
  Németh Zsíráld . Megvan a magához való esze. Belefőtt a pacalba.
 5. 2
  harcolj
  2017. szeptember 30., szombat 10:30
  Porból vétettünk s pacallá leszünk , az vagy amit megeszel.
 6. 1
  harcolj
  2017. szeptember 30., szombat 09:16
  Túl azon hogy kedves pacalparazita barátunk hihetetlenül tahó, a csuklóján iráni zászlót visel, és így szajkózza a magyaremberekérdekeazelsőt. Egyetlen "mentsége", hogy intellektusa kevésbé marad el Pocak főnökétől.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk