A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint Gyöngyöspatát is behálózta Soros

  • narancs.hu
  • 2020. január 15.

Fekete Lyuk

Manipuláció! Manipuláció! Manipuláció!

"Ez az ügy nem szól másról, mint a Soros-hálózat újabb politikai és pénzügyi manipulációjáról." Ezt a mondatot Böröcz Lászlónak, a Fidesz frakcióvezető-helyettesének sikerült kimondania szerdán egy sajtótájékoztatón, ahol a gyöngyöspatai kártérítési perről beszélt, írja a 444.

A lap felidézi Böröcz további kitűnő mondatait, miszerint:

  • "a pénzért és a hatalomért még arra is képesek, hogy egy település életét teljesen felborítsák, és iszonyatos feszültséget keltsenek";
  • "pontosan tudjuk, hogy a Soros-hálózat valódi célja a hatalomszerzés, és hogy a saját bábjait ültethesse Magyarország élére is";
  • "másrészt ez az egész a pénzről is szól, ez egy újabb pénzzsaroló akció. A Soros-szervezetek futószalagon indítják a pereket a magyar állam ellen, milliárdokat perelnek ki és tesznek zsebre".

Böröcz elmondta azt is, amit Hollik István már kedden: miután 2013-tól az állam átvette az önkormányzattól az iskola üzemeltetését, a szegregációt azonnal megszüntették.

A bíróság azonban nem így látta, a jogerős ítélet szerint ugyanis a "fizikai elkülönítés egészen 2017. február 20-ig tartott a gyöngyöspatai iskola roma és magyar tanulói közt."

Figyelmébe ajánljuk