A Fidesz szerint nem lenne jó, ha egymillióval több ember élne Magyarországon, mert Soros

  • narancs.hu
  • 2017. november 3.

Fekete Lyuk

Nagyon mély és nagyon komoly érvelés hangzott el ma a parlamentben.

Rendkívül összetett megszólalást hallhatott az, aki nézte ma a parlamenti közvetítést, ugyanis a fideszes Dunai Mónika megmagyarázta, miért nem lenne jó, ha az MSZP kerülne hatalomra. A dolog pikantériája, hogy mindez a fiatalok életkezdési támogatásának kiterjesztéséről szóló vitában történt, noha ennek az MSZP hatalomra kerüléséhez nem sok köze van. De a kormánypárti képviselő szerencsére ura volt a helyzetnek, cirka 30 másodperc alatt idekeverte Sorost is.

Figyeljék csak, miket mondott a képviselő:

„Hogyha az MSZP kerülne hatalomra, akkor szerintem pár év alatt, egy-két évtized alatt egymillióval több ember élne Magyarországon, de ők nem magyar emberek lennének, hanem bizonytalan eredetű, nem tudjuk, milyen személyazonosságú, nem tudjuk, honnan jött emberek, mert önök a Soros-tervet szeretnék végrehajtani. Nekünk pedig a célunk az, és igaz, hogy ezt nem fogjuk pár év alatt elérni sajnos, de igyekszünk, hogy egymillióval több magyar ember éljen, magyar ember Magyarországon”

(via hirtv.hu)

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?