A könyvdaráló Dúró Dóra és Szakács Árpád megvédik a megtámadott anyákat

  • narancs.hu
  • 2020. október 1.

Fekete Lyuk

A Mi Hazánk könyvmegsemmisítője és a jobboldali kultúrharc szellemi vezére a "normalitásért"küzdenek.

Mint arról mi is beszámoltunk, Dúró Dóra ledarált egy mesekönyvet, mert szerinte meseország nem az aberráltaké.

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa a nemrég megjelent Meseország mindenkié című kötetet tépte darabokra és egy iratmegsemmisítő segítségével darálta le, amelyben ismert mesék átiratai szerepelnek. Hősei olyan szereplők, akik a mai magyar társadalmi normák szempontjából marginalizált helyzetben vannak, így került az antológiába meleg Hamupipőke, háromfülű nyúl, sárkányölő pincérlány, roma Pöttöm Panna, mélyszegénységből, vagy bántalmazó családból érkező és örökbefogadott gyerekhősök, illetve más, a normától eltérő szereplők.

"Nem tűri a Mi Hazánk, hogy a gyerekeket kitegyék a homoszexuális propagandának már azzal is, hogy a mesekönyvekbe csempészik be az abnormális életformát, ami így hazugság, hiszen a magyar kultúrának nem részei a homoszexuális királyfik. Mai sajtótájékoztatómon megsemmisítettem a homoszexualizmus propagandakönyvét, ami a gyerekek egészséges fejlődése és a magyar kultúra elleni támadás is" – dicsekedett tettével Facebook oldalán Dúró Dóra. Hozzátette, "a Mi Hazánk szerint a magyar családokra kell építeni a nemzet jövőjét" – eszerint mint az sejthető, a politikus nem tekinti magyar családoknak a nem heteroszexuális kapcsolaton alapuló családokat, a szivárványcsaládokat.

“Nem lehet normálisnak beállítani azt, ami valójában nem az” – közölte Dúró.

A Mi Hazánk Mozgalom könyvmegsemmisítő politikusa a darálás után ezúttal - mint Facebook oldalán írja - demonstrációra hívja híveit, "megvédjük a megtámadott családanyákat, tüntessünk együtt a normalitásért!" felkiáltással.

"Hívunk minden normális embert egy demonstrációra a kiadó Labrisz Egyesület székháza elé" - írja Dúró, bár a Labrisz Leszbikus Egyesületnek a megjelölt Szentkirályi utcai címen biztosan nincs székháza,  legfeljebb irodája.

Dúró demonstrációján fellép a jobboldali kultúrharc szellemi vezetője, Szakács Árpád is.

Neked ajánljuk