A pécsi kormánypártiak szerint kártérítés járna a belvárosiaknak a Pride felvonulás miatt

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 23.

Fekete Lyuk

Ezen a polgármester is kiakadt.

Kivonultak a pécsi önkormányzat közgyűlésének üléséről a várost vezető frakciószövetség, a Pécs Jövője tagjai, közöttük Péterffy Attila polgármesterrel – írja a hvg.hu. Az általuk kiadott közleményben azt írják, nem kívánnak közösséget vállalni Kővári János politikai ámokfutásával, amelyet a hétvégén lezajlott Pécs Pride kapcsán művel.

A lap szerint Kővári, aki a Fidesz-KDNP, valamint az Összefogás Pécsért színeiben, kompenzációs listán jutott be a képviselő-testületbe, a Facebook-oldalán egy videóban arról beszél, hogy a pécsi kormánypártiak szerint kártérítés járna a belvárosiaknak a Pécs Pride felvonulás miatt.

 "A felvonulás tárgyában benyújtott határozati javaslatok jogilag megalapozatlanok, politikailag vállalhatatlanok, frakciószövetségünk a közgyűlés határozatképességét még fenntartva kivonult az előterjesztés tárgyalásáról – idézi a hvg.hu  a Pécs Jövője nyilatkozatát.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk