A Szeged TV műsorvezetője Csongrád-Csanád "vármegyéből" köszönt el a nézőktől

  • narancs.hu
  • 2022. június 22.

Fekete Lyuk

Érzik már az "új" idők szelét.

"Önöknek pedig nagyon köszönöm a figyelmet, Téma című műsorunkat látták Csongrád-Csanád vármegyéből!" Így búcsúzott el kedden este a tévénézőktől Balogh Judit, a Szeged TV Téma című műsorának műsorvezetője, szúrta ki a Media1.

A lap megosztott az ominózus elköszönésről egy videót is.

Ahogy a cikk megjegyzi, nem tévesztésről van szó, a műsorvezető és a Szeged TV ezzel a legújabb, már be is nyújtott alaptörvény-módosítás tervezetre reagált, és valószínűleg egyfajta humornak szánhatták ezt az elköszönést.

Arról mi is beszámoltunk, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője június 21-én benyújtotta az Alaptörvény tizenegyedik módosítását.  A javaslat vármegyékké nevezné át a megyéket a "történelmi hagyományokra, a történeti alkotmányunk vívmányaira való tekintettel."

A módosítás 2023. január 1-jén lépne hatályba és valószínűleg összefügg azzal, hogy a kormány a költségvetés mellé benyújtott salátatörvénnyel főispánokká nevezné át a kormányhivatalokat vezető kormánymegbízottakat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk