Amikor boldog karácsonyt kíván Orbán Viktor

  • narancs.hu
  • 2019. október 13.

Fekete Lyuk

:)

Van, mikor egy coub többet mond minden szónál.

Orbán Viktor "Boldog karácsonyt"

Orbán Viktor Boldog karácsonyt - Coub - The Biggest Video Meme Platform by Skyta

A miniszterelnököt 2017. december 12-én a parlamentben diktatúra építésével vádolta meg Vona Gábor. Szél Bernadett azt mondta, a Fidesznek olyan a korrupció, mint az embereknek a levegőt. Minderre Orbán Viktor csak úgy reagált, hogy az ünnephez közeledve, boldog karácsonyt kívánt.

Figyelmébe ajánljuk

Sivatag

Kísérteties a dolog. Egy közösségben vagyunk, mindenki fiatal, tele tervekkel, életörömmel, szabadságvággyal. A csoportdinamika ugyan itt is működik, vannak nyertesei és vesztesei a baráti és párkapcsolatoknak, de mégis az együvé tartozás élménye a meghatározó.

Kínzó mindennapok

Lee Daniels valószínűleg jót akart. A Szabadíts meg a gonosztól azért is irritáló élmény, mert a jó szándék és a koherensnek szánt szerkezet fokozatosan és szemmel láthatóan hullik darabokra. A rendező megtörtént eset alapján dolgozott: egy egyedülálló anyát és három gyermekét állítólag démonok kezdték gyötörni, amikor a 2010-es években egy indianai városkába költöztek.

A kenyér hangja

Augusztus 20-án mindig történik valami, szokhattunk hozzá az utóbbi években. A hivatalosan elvileg „az államalapítás és az államalapító Szent István király emlékünnepe” névre hallgató napon elég kevés szó esik a közösségi terekben az államalapításról vagy Szent István emlékezetéről, annál több a várható esti széllökések erejéről.