Az agrárminiszternek reggel még kimozdulni sem volt kedve, aztán történt valami, és rögtön a gátakon találta magát

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 15.

Fekete Lyuk

Csak nem az avokádólatte-Messiás tehet erről is?

Nem lennénk Nagy István agrárminiszter helyében, aki reggel úgy kelt fel, hogy kimozdulni sem volt kedve. A dolgos államférfi ezen a vasárnapon klasszikus boomerszelfivel adta a világ tudtára, hogy ki se fogja dugni az orrát a házból. Ne vessük Nagy István szemére, hogy pihenni akart, akkor sem, ha másfél napja arról van szó, hogy árvíz és megnövekedett vízhozam érkezik Ausztria felől! 

 
Nagy István Facebook posztja vasárnap reggel 

 

Aztán történt valami, ami elpilledt emberünk pihenőnapját teljesen tönkrevágta: megjelent a latte avokádós slim fit Messiás specialty gumicsizmában, és homokzsákokat kezdett pakolni a gáton. Ez a fickó, a pihenőnapok szemérmetlen megrontója – már biztos kitalálták –, Magyar Péter.

 
A Tisza Párt aktivistái homokzsákokat pakolnak Neszmélyen
Fotó: Tisza Párt
 

Nagy István napja egy pillanat alatt felfordult. Először is, csak ki kellett mozdulnia. 🙄 „Zöld háttér” előtt nyugtatott meg mindenkit, hogy rendben lesznek a dolgok.

 
Nagy István készen(létben) van 

 

Aztán pár óra múlva eszkalálódhatott a helyzet, mert az agrárminiszter – legalábbis egymondatos közlése szerint – már a gáton találta magát. Erről fotó már nem készült, bizonyára nem volt rá idő a lapátolás mellett. „Minden hivatali program lemondva!” – viccelődött Nagy, hiszen mindenki tudja, reggel még lustizni tervezett, hivatali programja bizonyára nem volt.

 
Legény a gáton? 

 

Nem lennénk a helyében! De Orbán Viktoréban sem, akinek az intenzív gyúrást kellett félbeszakítania, hogy legalább egy fotó erejéig megjelenjen a gáton.

Hogy ki ezért a felelős? Hát ő. Meg hát az árvíz, ami, mint minden rossz, nyugatról érkezik.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk