Baranyi Krisztinát ábrázoló ostoba, szexista gúnyrajzzal vonta magára a figyelmet a bukott ferencvárosi polgármester

  • narancs.hu
  • 2020. július 2.

Fekete Lyuk

Bácskai János eddig sem jó modoráról volt híres. Hiába, ilyen ez a polgári, kereszténydemokrata tempó.

Még el sem kezdődött a csütörtöki ferencvárosi közgyűlés, mikor Bácskai János korábbi polgármester – aki mint ismert, számos kétes ügyet hagyott maga után – máris bizonyított, egyetlen papírlappal vonta magára a figyelmet. Mátyás Ferenc, a Momentum ferencvárosi képviselője osztott meg fotót arról, hogy Bácskai asztalán egy a kerület ellenzéki polgármesteréről, Baranyi Krisztináról készült gúnyrajz volt látható – szúrta ki a 444.hu.

„Még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés" – tette hozzá a Momentumos politikus.

Dr. Mátyás Ferenc - Momentum

Gyáva kutyaként maradtak távol a Fidesz képviselői, amikor ki kellet... t volna állni Ferencváros mellett! A mai képviselő-testületi ülésen felszólítom a képviselő-testület tagjait, hogy valljanak színt, mi számukra a prioritás. A kerületben élők vagy Orbán Viktor önkormányzatokat kivéreztető gazdasági programja. Az eredmény szomorú, de nem meglepő.

A fideszes Bácskai eddig sem a jó modoráról volt híres, nem csak a sajtó képviselőit ignorálta sajátosan, de például a választási vereségét sem viselte jól, mint ismert, tavaly októberben még arra sem futotta a jó modorából, hogy kezet fogjon Baranyival.

Neked ajánljuk