Bencsik András „pokoli kockázatnak látná”, ha „másságos” emberek furakodnának be az unokája óvodájába

  • narancs.hu
  • 2022. november 25.

Fekete Lyuk

Létrehozna egy civil szervezetet a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű, másik nem iránt vonzódó emberek számára. Komolyan, nem csak viccel. 

„Nem viccből mondom, tök komolyan, hogy azon gondolkodtam ennek a hírnek az olvastán, hogy lehet, hogy vállalnám is ennek a kezdeményezését. Egy olyan civil szervezetet létrehozni, amelyik az NHTM embereket fogná össze, ez a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó embereket jelenti” – mondta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője csütörtök este a Hír TV műsorában. 

A Népszava szemléje szerint Bencsiknek „a kezdeményezés” annak kapcsán jutott eszébe, hogy a Novák Katalin köztársasági elnök szerdán fogadta a Háttér Társaság képviselőit a Sándor-palotában. Mint hangoztatta,  olyan világban élünk, amikor mindent a civil szervezetek intéznek „s ezzel a rövidítéssel föllépni, és elmenni a köztársasági elnök asszonyhoz, és azt kérni, hogy legyen szíves, a mi jogainkat is tekintse szem előtt (...) tehát a mi jogainkat se csorbíthassák meg más civil szervezetek, mert csak ezt halljuk, hogy ilyen, olyan, amolyan civil szervezetek úgy érzik, hogy borzasztó veszélybe forog az általuk képviselt emberhányad”.

Hozzátette, hogy „pokoli kockázatnak látná,” ha abban az óvodába, ahová az unokái járnak, ezek közül a „másságos” emberek közül valaki be tudna „furakodni”. Éppen ezért egyre inkább úgy érzi, 

„létre kéne hozni az NHTM embereket képviselő civil szervezetet, és megyünk az elnökasszonyhoz”

– mondta Bencsik. 

Bencsik András gondolatmenete 37:17-től látható. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.