Beugrott egy kínos haknira a vizes-vb sztárfellépője: elúszott CeeLo Green hangja az első fél percre

  • narancs.hu
  • 2017. július 14.

Fekete Lyuk

Nagyon hiányzott a Fuck You.

Ha már a Rolling Stones nem jött el, Emeli Sandé pedig lemondta, a háromszoros Grammy-díjas CeeLo Greenre maradt, hogy lenyűgözze Orbán Viktort és a világot. Kár, hogy az amerikai énekest az első közel fél percben nem lehetett hallani, de az még nagyobb gond, hogy később sem volt élvezhetőbb a produkciója. Bár a köztévé kommentátora próbálta menteni a menthetőt, „Jó hangú úriember” – mondta.

A 444.hu gyorsan fel is tolt egy coubot:

CeeLo Green és nem jó a hang

 

Nagyon kíváncsiak lennénk, hogy mennyibe fájt ez a félplayback, bár ő legalább eljött.

CeeLo Green – FUCK YOU (Official Video)

Watch the video for Cee Lo Green's massive single 'Fuck You!', the first single from the brand new album The Lady Killer New Christmas album 'CeeLo's Magic Moment' available now! http://smarturl.it/magicmoment Watch Cee Lo's hottest music videos here: http://www.youtube.com/playlist?list=PLjdAkdOUdpeVPzQxfPYH9EfOjlWD-04XW Official website: http://www.ceelogreen.com Facebook: http://www.facebook.com/ceelogreen Twitter: http://twitter.com/CeeLoGreen Soundcloud: https://soundcloud.com/ceelogreen Subscribe: http://www.youtube.com/ceelogreen

Neked ajánljuk

Elszáll az Orion

„A témáról eddig még nem született átfogó kiállítás, amely ennyire komplex módon mutatná be a két háború közötti, metropolisszá nőtt Budapest világát” – olvasható a Magyar Nemzeti Galéria beharangozójában, ami alapján az intézmény nyári tárlata éppúgy lehet két­élű nosztalgiával átszőtt szemfényvesztés, mint az urbanizáció kelléktárának tételes feldolgozása történelmi tanulságokkal.

Zuhanástörténetek

„A Felfelé zuhanásban Kadarkai Endre a magyar popkulturális ikonok történeteit járja körül, akiknek életútja valamilyen tragikus fordulat kapcsán mélyzuhanást vett” – halljuk a nemrégiben indult riportsorozat bevezetőjében. Ígéretes felütés, de rejt magában rizikót. Rögtön a kérdés: mit is jelent egyáltalán az, hogy valaki „magyar popkulturális ikon”?

Élet, nagyság

Rengeteg kraft, nyitottság és bátorság van a szakmában, még a bérletrendszerben működő vidéki kő bábszínházakban is. Ám az erős mezőnyben is kiemelkedő volt a Free­szfe két előadása a Magyarországi Bábszínházak 15. Találkozóján, a nyolcéves kortól ajánlott A halhatatlanságra vágyó királyfi és a leginkább felnőtteknek, esetleg középiskolásoknak szánt Mundstock úr.

Az akasztott ember égő háza

Magyarországon a katolikus papság minden évben, Szent Miklós napján felszenteli a pálinkát. Magyarországon a miniszterelnök úgy akar újabb szavazókat felcsípni, hogy pálinkázós fotókat publikál magáról. A pálinka hungarikum, a hungarikum meg valamiféle pecsét, mely azt hivatott garantálni, hogy az illető produktum a földi javak legkiválóbbika, amelyet csak nekünk teremtett nagy jókedviben a szent atyaúristen.

Lendületből

Vasárnap több mint 50 településen pótolták a veszélyhelyzet miatt elmaradt időközi önkormányzati választásokat. Összesen 74 különböző választást tartottak, számos helyen ugyanis párhuzamosan lehetett voksolni polgármesterjelöltekre és egyéni képviselőjelöltekre. A választások többsége pártpolitikai szempontból érdektelen volt, mert csak független jelöltek indultak. Ahol viszont versenybe szálltak a pártok, ott elég egyértelmű kép rajzolódott ki az ellenzék folytatódó vesszőfutásáról és a Fidesz egyre nyomasztóbb fölényéről.

Jogfosztás után

Az amerikai legfelsőbb bíróság döntésével egyik napról a másikra illegálissá vált az abortusz jó néhány tagállamban, rövidesen pedig akár az államok felében lehet tiltott vagy erősen korlátozott ez a jog. Sokan attól félnek, hogy ez csak a kezdet: az eddig a tagállami jogköröket hangsúlyozó abortuszellenesek immár országos tiltást szeretnének, miközben más jogok is veszélybe kerülhetnek.

Együtt egymás ellen

Egy időben tartják 2024-ben az önkormányzati és az európai parlamenti választásokat, ami tovább bonyolítja az ellenzék helyzetét. Vannak olyan polgármesterek, akik szerint minthogy eddig is nehezített pályán mozogtak, ezt a helyzetet is kezelni lehet majd.