Bulvár a régi Jobbikban: Inkább legyen valaki homoszexuális, mint hogy megcsalja a férjét!

  • narancs.hu
  • 2023. november 3.

Fekete Lyuk

Az egykori jobbikos Varga-Damm Andrea üzent izgalmasat az egykori jobbikos Dúró Dórának.

Azt igazán nem mondhatjuk, hogy ne lenne izgalmas az egykori jobbikosok viszonya: a nem is olyan rég még az ország második legerősebb pártjaként tündöklő szélsőjobbos alakulat arcai mostanra ezerfelé szakadva üzengetnek néha egymásnak, a jelenleg Mi Hazánkban parádézó Novák Előd például a már szintén kilépett, párttal próbálkozó Jakab Péterre hivatkozott parizeusként, de még ennél is izgalmasabb üzenetet kapott a szintén a Mi Hazánkra váltó Dúró Dóra attól a Varga-Damm Andreától, aki 2020-ig volt a Jobbik parlamenti frakciójának tagja, majd nem sokkal később kizárta a párt az addigi elnök, Sneider Tamással együtt.

A 2022-ben furcsa párttal próbálkozott Varga-Damm ezt üzente Dúrónak Facebookon:

„Üzenet Dúró Dórának! Inkább támogatok egy hűséges homoszexuális embert, mint egy férjét rendre megcsaló, álszent asszonyt”,

majd a kommentek közt jelezte, “kinek nem inge, ne vegye magára”.

Az egykori képviselő különösebb magyarázatot nem fűzött hozzá üzenetéhez, ami így épp elég találgatásra adhat okot. Egyedül annyi tűnik biztosnak, hogy Varga-Damm Dúró soha nem különösebben titkolt homofóbiájára reagált, aminek keretei közt sikerült egy témába vágó kép miatt sikerült korhatárossá tetetnie a Nemzeti Múzeum sajtófotó kiállítását is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk