Menesztése másnapján Lezsák Sándor kanapéján vigasztalódott L. Simon László

  • narancs.hu
  • 2023. november 7.

Fekete Lyuk

„Csak egy kicsit sikerült” jobb kedvre deríteni.

„Ma kora délután próbáltam jobb kedvre deríteni L. Simon László barátomat” – adta hírül Facebook-oldalán Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke. A Nemzeti Múzeum hétfőn menesztett igazagatóját azonban „csak egy kicsit sikerült” felvidítania.

Napló/2243: Ma kora délután próbáltam jobb kedvre deríteni L. Simon László barátomat. Csak egy kicsit sikerült.

Posted by Lezsák Sándor hivatalos oldala on Tuesday, November 7, 2023

Érdekesség, hogy Lezsák kanapéján – a politikus közösségi oldalon vezetett „naplója” szerint – hétfőn maga Csák János kulturális és innovációs miniszter is megfordult, aki éppen ezen a napon rúgta ki L. Simont. A fénykép tanúsága szerint Csákot nem kellett vigasztalni.

Napló/2242: A hétfői parlamenti ülés után találkoztam Csák János miniszter úrral. A fotós miatt jó a kedvünk, mert kell az illyési derű, hogy leküzdjük az akadályokat.

Posted by Lezsák Sándor hivatalos oldala on Tuesday, November 7, 2023

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!