Csak bankkártyával támogathatjuk a Mi Hazánk készpénzhasználati kampányát

  • narancs.hu
  • 2023. november 11.

Fekete Lyuk

Az elmúlt idők egyik legjobb összeesküvés-elméletébe keveredett a párt.

A Mi Hazánk az oltásszkepticizmus, a WHO-diktatúra és a davosi világrend-változtató összeesküvés után új konteót talált: a készpénzhasználathoz való ragaszkodást. A párt most épp törvénybe akarja iktatni, hogy mindenhol lehessen készpénzt használni. A készpénzhet ragaszkodást nagyjából ugyanazokban a körökben tartják a személyes szabadság utolsó bástyájának, ahol egyébként a védőoltásokat is valami összeesküvés részeként szokás emlegetni. Támogatói az anonimitást, lekövethetetlenséget és persze a világ gonosz hatalmaitól való függetlenséget tartják fontosnak emiatt, de a Mi Hazánk új kampánya esetében nem is ez a lényeg.

 
A vásárlási lehetőségek
 

 A mozgalom ugyanis weboldalt is készített Fizess készpénzzel! címmel, amelynek mint mindenhol a modern világban, van webshopja is. Lehet venni például matricákat, amikkel „támogatod a Fizess Készpénzzel! weblap fenntartását és a további kampányok finanszírozását”. Már ez is szórakoztató, hiszen a támogatás annyira nagy, hogy tíz matricát árulnak akciósan (!) 23040 forintért olyan matricákból, amikből általában 500 darabot szokás tízezer forint körüli összegért gyártani. De van itt még jobb: a matricákat és a Nexus Köz-Ért vásárlói kártyát ugyanis valahogy, ugyebár, ki kell fizetni. A cikk címében lelőttük már a poént: természetesen bankkártyával támogathatjuk a készpénzzel fizetés köré épülő mozgalmat; készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

Érdemes kiemelni, hogy a Mi Hazánk hivatalosan csak lelkesen támogatja a mozgalmat, bár a politikusai és közleményei mind elérhetők a honlapon, amelyet hivatlosan a NEXUS TV Független Média Kft. üzemeltet. A cég főleg videós tartalmak előállításával foglalkozik, többek közt olyan nagyágyúk szerepeltetésével, mint Drábik János, a szabadkőművesek állandó leleplezője, és Bogár László, a „globális SZDSZ” ténykedésének egyik legkitartóbb krónikása.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kárpáti Judit: A tiszta olaj könyve

"Ahogyan sok más helyen, újfent találkozom a jelenséggel: azt a szót, hogy zsidó, nehezen mondják ki. Nincsen e mögött ártó szándék, ami mögötte van, az pontosan a semmi. A gondolatok hiánya, az erről való gondolkodás hiánya." Kárpáti Judit megrázó írása nem ismert családtagokról, Tiszavasvári egykori izraelita közösségéről.