„Attila, maradj!” – fakadt ki Ókovács Szilveszter Vidnyánszky lemondásának hírére

  • narancs.hu
  • 2023. november 13.

Fekete Lyuk

Az operaház főigazgatója feleslegesen aggódott, hiszen Csák János is ugyanezt mondta.

„Attila, maradj! A traumán átvezetni a társulatot is Te vagy hivatott” – írta Facebook-oldalán Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója nem sokkal azután, hogy kiderült, a Nemzeti Színházban történt pénteki baleset miatt Vidnyánszky Attila benyújtotta lemondását.

Attila, maradj! A traumán átvezetni a társulatot is Te vagy hivatott. Az OPERA kiáll a Nemzeti mellett. Szükség van rá - és Rád!

Posted by Ókovács Szilveszter on Monday, November 13, 2023

Ókovács Szilveszter posztjában biztosította Vidnyánszkyt, hogy az opera kiáll a Nemzeti Színház mellett. Mint írta, „szükség van rá – és Rád!” Azóta persze kiderült, az opera botrányok közepette székben tartott vezetője feleslegesen aggódott, hiszen Csák János kulturális és innovációs miniszter nem fogadta el a színházigazgató lemondását. Vidnyánszky Attila tehát egyelőre marad.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.