Csák János kifejtette, hogy a koreaiak a rokonaink

  • narancs.hu
  • 2023. július 21.

Fekete Lyuk

A K-pop is közös a két népben, ők tőlünk kaptak vissza dallamokat, ha hihetünk a kulturális és innovációs miniszternek.

„A koreaiak nekünk rokonaink, csak Dzsungáriából mi nyugatra jöttünk, ők meg keletre mentek”, közös bennünk a K-pop, és 

„Koreában tőlünk kaptak vissza dallamokat, és mérhetetlenül boldogok ennek hatására”

– fejtette ki már most klasszikusnak nevezhető gondolatait a jelenleg is zajló Tusványoson Csák János kulturális és innovációs miniszter.

A Telex beszámolója szerint Csák a magyar kultúráról elmélkedett pénteken, ami miatt kiderül, hogy a magyar kormány 500 millió forintot költ kultúrára, úgyhogy szó sincs az erre fordított összegek visszavágásáról, majd egész más szférákba evezett: a kultúra például szerinte ott kezdődik, hogy „a családban adjuk át, ott kezdődik, hogy beszélsz a feleségeddel, hogy beszélsz a férjeddel”, de elmagyarázta, hogy az Egyesült Államok olyan, „mint a halott, akinek nő a körme, törrténik a dolog fizikailag, de már nincs ott mögötte a lét.”

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk