Bende Balázs: Voltak olyan kollégák, akiknél ütni-verni kellett ki az anyagokból a baloldali elhajlásokat

  • narancs.hu
  • 2023. július 21.

Fekete Lyuk

A közmédia egykori sztárja elmagyarázta, hogy a kiszivárgott hangfelvételén ő csak közmédiába beszivárogni készült sorosista propagandával harcolt.

Hosszú időt várt vele a 2022-es választások után a köztévétől távozott egykori szerkesztő/műsorvezető, Bende Balázs, hogy magyarázatot adjon kiszivárgott hangfelvételére, de megtette. Mint az ismert, a Szaniszló Ferenc legjobb pillanatait közpénzből megidézett Bende egy értekezleten mondta ki egyértelműen, hogy „mi itt nem az ellenzéki összefogást támogatjuk”. 

A szerkesztőt a 444 szúrta ki a Tusványoson, és videón kérdezték meg tőle, hogyan is értékeli a saját szerepét:

„Voltak olyan kollégák, akiknél ütni-verni kellett ki az anyagokból a különböző globalista, baloldali elhajlásokat. Úgy nézett ki, mintha sorososta propagandát próbálnának a közmédia képernyőjére rátolni. És ezeket megpróbáltuk kiütni, ennek semmi köze a közszolgálatisághoz, az elfogulatlansághoz vagy a kiegyensúlyozottsághoz. Összehívtam az értekezletet és elmondtam, hogy mi itt nem ezt toljuk. Mást nem mondtam” 

– magyarázta az egyébként korábban Soros-ösztondíjat is kapott Bende.

A szakember szerint egyébként ők ott a köztévében „azt tették, amit tenni kellett”, és nem is elfogultságról volt szó, hanem magyar érdekeket néztek magyar szemüvegen keresztül.

Bende Balázs saját bevallása szerint jelenleg főleg kutyatenyésztéssel foglalkozik.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk